A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Майстер-клас з бадмінтону до Дня Молоді

Дата: 16.08.2022 09:01
Кількість переглядів: 15

У неділю, 14 серпня, у Коростишеві, на території спортивного майданчика Дон Боско, відбулося урочисте відкриття гри у бадмінтон, в рамках святкування Міжнародного дня молоді та спортивного марафону «Рух – це здорово!», покликаний підтримати дітей і молодь у воєнний період, за підтримки обласного Комітету фізкультури і спорту Міністерства освіти  і науки  та Житомирської обласної федерації  з бадмінтону.

На урочистий захід завітали:

-голова Житомирської обласної федерації з бадмінтону Андрій Морозов,

-начальник Житомирського обласного відділення Комітету з фізичного виховання спорту Міністерства освіти і науки України, Почесний громадянин міста Коростишева Володимир Зорнік

-та начальник відділу освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради Ігор Джаман.

Спортивно-оздоровчий захід організований  Майєю Шашкіною, Мариною Гелевей, тренерами Коростишівського дитячо-юнацького клубу з  фізичної підготовки, та Аллою Зорнік, які й стали спонсорами заходу, спільно: з Діаною Онищук, Вікторією Стельмах, Іриною Рубанчук, Світланою Заєць та Володимиром Зорніком.

На заході відмітили та подякували молодим бадмінтоністам з міста Коростишева, які стали чемпіонами України у шкільній гімназіаді серед школярів – Ярослава  Білоцька та Даніїл Вакульчук, та учасникам чемпіонату України, призерам обласних та Всеукраїнських змагань – Владиславу Цюпі та Карині Сольській.

Для гостей заходу був організований показовий майстер-клас гри з бадмінтону, фотозона, солодощі та гарний настрій.

На спортивному майданчику святкового драйву задавали запальні танці дитячого колективу «Олімпус Денц Клап», керівник Ірина Федорчук та Олександр Магнушевський.

Завершальною родзинкою заходу став виступ вихованців Коростишівського дитячого клубу фізичної підготовки з яскравим номером.


« повернутися

Вхід для адміністратора