A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Турнір Незламності: У Коростишеві відбулася відкрита першість зі швидких шахів

Дата: 16.01.2023 10:35
Кількість переглядів: 37

У неділю, 08 січня, у приміщенні шахового клубу місцевого Будинку культури відбулося проведення відкритої першості Коростишівської міської територіальної громади зі швидких шахів “Турнір Незламності”.

Цей вид спорту дуже добре допомагає в загальному розвитку дитини: покращує пам’ять, мислення, логіку, концентрацію уваги. Крім того, розумові заняття під час війни дають можливість дітям психологічно розвантажитися.

Турнір був організований  суддею національної категорії Світланою Добрінецькою, за сприяння міської ради, відділу освіти молоді та спорту та відділу культури та туризму Коростишівської міської ради, з метою  популяризації шахів, підвищення спортивної майстерності та розвитку дружніх відносин.

У змаганнях взяли участь 30 шахістів з міста Києва, Житомира та Коростишева. Грали діти та дорослі. Коростишівський міський голова Іван Кохан та керуюча справами виконавчого комітету Оксана Полєшко теж взяли участь у змаганнях. Серед дорослої категорії гравців були також Леонід Кравченко та Дмитро Дубівка.

Гра проходила у дружній, теплій атмосфері: діти з жагою до перемоги, дорослі ж отримували насолоду від процесу гри, згадуючи про свої досягнення в шахах у минулому.

Головним суддею відкритої першості  був суддя національної категорії Павло Добрінецький.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями дипломами й призами. Усі присутні діти отримали солодощі.

Організатори дякують ЗСУ за можливість проводити такі заходи.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора