A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

"Шкільна бадмінтонна ліга"

Дата: 22.12.2021 15:56
Кількість переглядів: 38

17-19 грудня у Києві відбувся Всеукраїнський чемпіонат «Шкільна бадмінтонна ліга» за ініціативи Комітету фізичного виховання та спорту МОН України,спільно з федерацією бадмінтону України.

    Цей чемпіонат проходить вперше і має на меті активізацію фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи в закладах загальної середньої освіти,популяризацію бадмінтону у школах країни та визначення за спортивним принципом кращих команд закладів загальної середньої освіти з бадмінтону.

     У змаганнях серед учнів 4-6 класів срібло та бронзу отримали команди з Києва,а золото виборола команда Житомирської області- вихованці Коростишівського ДЮКФП Білоцька Ярослава та Вакульчук Данило (тренер Шашкіна Майя Олександрівна).

     Не дивлячись на те,що на кортах зустрілися не професійні спортсмени,а звичайні учні шкіл,змагання були цікавими та динамічними,школярі гідно відстоювали право бути кращими,на кортах панував командний дух,азарт і жага до перемог.Тож чемпіонат «Шкільна бадмінтонна ліга»поклав гарний початок,школярі долучилися до професійного спорту,отримали чудові подарунки і гарний настрій напередодні новорічних свят.

Фото без опису   


« повернутися

Вхід для адміністратора