A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Серпнева конференція 2020

Дата: 31.08.2020 16:24
Кількість переглядів: 15

Традиційно кожен новий навчальний рік розпочинається серпневою конференцією педагогічних працівників, на якій підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, регіону.

Але цьогорічна серпнева педагогічна конференція освітян Коростишівщини, яка відбулася 28 серпня, пройшла в нетрадиційній формі, що дуже сподобалося всім учасникам – просто неба, на зеленій галявині Коростишівського парку скульптур.

У форматі відкритої дискусії з учасниками заходу спілкувалися голова міської ради Іван Кохан, голова райдержадміністрації Юрій Денисовець та голова районної ради Сергій Бондарчук.

Про ситуацію у галузі освіти розповів начальник відділу освіти, молоді та спорту Ігор Джаман та завідувач сектору освіти Іван Пархалевич.

З досвідом організації дистанційної роботи закладів освіти в умовах карантину 2019-2020 навчального року поділилася з колегами директор Стрижівського ліцею Галина Пригон.

Про розвиток дошкільної освіти, виклики та завдання на 2020-2021 рік розповіла директор Садівського НВК Галина Баранчук.

Не обійшлося і без приємних урочистостей – за підготовку двох та більше переможців обласних олімпіад та за вагомий внесок у розвиток освітянської галузі кращим педагогам вручили дипломи, грамоти та премії, а двом закладам, які підготували найбільше переможців предметних олімпіад, – фліпчарти.

Микола Сюравчик, заступник директора з навчально-методичної роботи з моніторингу якості освіти КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної освіти» ЖОР, який був присутній на конференції, відзначив Коростишівську ОТГ за вагомий внесок у роботі з обдарованою молоддю та нагородив заклади дипломами за перемогу у різноманітних конкурсах у 2019-2020 н.р.

Свої музичні вітання присутнім подарував творчий колектив «Сова» будинку дитячої творчості, квартет Коростишівської НВК імені Олега Ольжича та Анастасія Хмельова, Світлана Дем’янець, Олена Хмельова, Валентина Бондарчук.

Конференція пройшла у легкій, невимушеній формі предметного та конструктивного діалогу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора