A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Вищі навчальні заклади ДСНС України запрошують на навчання знайбільш популярними пожежними   та рятувальними спеціальностями!

Дата: 06.03.2024 16:30
Кількість переглядів: 24

Вищі навчальні заклади ДСНС України запрошують на навчання знайбільш популярними пожежними   та рятувальними спеціальностями!

Головне управління ДСНС України у Житомирській області проводить до 15 травня 2024 року конкурсний відбір кандидатів для вступу на денну форму навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти ДСНС України.

' Відбір проводиться до Національного університету цивільного захисту України (у м. Черкаси), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за основними спеціальностями: «Пожежна безпека», «Цивільна безпека», "Інженерне забезпечення саперних, піротехнічних та вибухових робіт", «Філологія» (термін навчання - 4 роки).

Для вступу необхідні результати Національного мультипредметного тесту 2024 року (Українська мова і математика) та мотиваційний лист.

Для участі у конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади у 2024 році. За станом здоров'я вони повинні бути придатні до військової служби, маючи добрі показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу у пожежно-рятувальних та аварійно- рятувальних підрозділах.

Також по закінченню 9-ти класів є можливість вступити до ліцею цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, де можна отримати повну загально середню освіту на рівні державних стандартів та. допрофесійної підготовки у сфері цивільного захисту. Вступні випробування з математики та фізичної підготовки. Термін навчання - 2 роки.

Після закінчення закладів вищої освіти цивільного захисту випускникам гарантується працевлаштування у підрозділах ДСНС Житомирської області відповідно до набутого ними освітньо- кваліфікаційного рівня.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до районних управлінь та пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС за місцем проживання або до відділу персоналу Головного управління ДСНС України у Житомирській області за адресою:

м. Житомир, вул. Героїв Пожежників, 67-Б телефон для довідок: 8-0412- 42-15-23

При собі бажано мати паспорт або свідоцтво про народження.


« повернутися

Вхід для адміністратора