A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

П’ятниця напередодні канікул була насичена спортивним азартом та позитивними емоціями. У рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувся територіальний етап змагань зі спортивного орієнтування.

Дата: 25.03.2024 13:54
Кількість переглядів: 14

П’ятниця напередодні канікул була насичена спортивним азартом та позитивними емоціями. У рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувся територіальний етап змагань зі спортивного орієнтування.

У лісопарковій зоні поблизу річки Тетерів зібралося 108 учасників змагань з 9 закладів загальної середньої освіти Коростишівської громади.

Змагання проходили за всіма правилами з даного виду спорту: професійні карти, електронні відмітки та чіпи. Юні спортсмени, отримавши карту, чіп, номер, компас, долали дистанцію, шукаючи контрольні пункти. Вони завзято змагалися за перемогу та демонстрували свої вміння правильно знаходити шлях навіть у найскладніших умовах. На фініші, сканувавши чіп, учасник отримував роздруківку своїх результатів, які виводилися на електронне табло.

Для батьків та всіх зацікавлених проводилася онлайн-трансляція змагань на Ютуб каналі. Все це вимагало від учасників зібраності та відповідальності. А гарна погода і краса рідної природи додавала сил і натхнення.

У підсумку перемогу виборола команда Ліцею № 5 імені Т.Г.Шевченка, друге місце здобула команда Ліцею № 2 ім. Л.Х.Дарбіняна, а третє місце посіла команда Стрижівського ліцею.

Справжньою родзинкою заходу стали козацька каша та український узвар, якими мали можливість насолодитися всі присутні у затишній та дружній атмосфері.

Спортивне орієнтування – це не тільки цікаво та корисно, а ще доступно, просто та сучасно. Переконані у цьому усі, хто долучився до змагань.

Разом переможемо!!!!

#йплічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion #житомир #житомирщина

На зображенні може бути: 7 людей та трава

На зображенні може бути: 11 людей та текст

На зображенні може бути: 11 людей та люди в кемпінгу

На зображенні може бути: 10 людей, люди стріляють із круглого стенда, дерево та трава

На зображенні може бути: 12 людей та дерево

На зображенні може бути: 11 людей, гравці в футбол та текст «adidas»

На зображенні може бути: 18 людей та текст

На зображенні може бути: 9 людей та текст

На зображенні може бути: 10 людей та текст

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора