A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Срібні призери Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч»

Дата: 20.06.2024 08:12
Кількість переглядів: 32

Сьогодні привітали наших чемпіонів - срібних призерів Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч» - команду Коростишівського ліцею зі спортивного орієнтування.

⚽️ Для цього разом з благодійним фондом BGV Charity Fund, який протягом усього турніру підтримував наших спортсменів зі всієї області, запросили переможців на базу ФК «Полісся». Діти подивилась як і де готуються футболісти до матчів. Відчули себе в атмосфері спорту високих досягнень.

🏃‍♂️ Адже друге місце у фіналі національних змагань — це лише початок шляху до нових вершин та тріумфів для юних спортсменів. На обласних змаганнях вони відірвалися від найближчих переслідувачів на 200 очок. А на змаганнях в Києві поступились лише господарям території, де відбувались фінальний етап. Це є доказом, що майбутні досягнення наших спортсменів будуть ще яскравішими, а перемог буде ще більше.

⌚️ Від Житомирської обласної військової адміністрації та обласного відділення Національного олімпійського комітету привітали команду, її тренерів і викладачів ліцею. За спортивні досягнення вручили переможцям смартгодинники з функцією GPS, яка дозволить їм більш детально відслідковувати та аналізувати маршрути під час тренувань та змагань.

🎮 Завідувач бази Микита Волик ознайомив всіх з роботою бази та показав дітям конференц-залу, де футболісти з тренерським штабом розбирають свої матчі та будують стратегії на наступні ігри. Також дітлахам показали ігрову кімнату, де вони із задоволенням провели дозвілля.

🏆 Впевнений, що ця поїздка надовго залишиться у пам'яті дітей. Дякуємо нашим спортсменам та вчителям за старанність, самовідданість і прекрасний виступ. Ви — наша гордість та наше натхнення. Продовжуйте йти вперед з тією ж енергією та рішучістю!

Віталій БУНЕЧКО - голова Житомирської ОВА

Фото без описуФото без описуФото без описуВозможно, это изображение 1 человек, автомат для пинбола и текстВозможно, это изображение 7 человек и текстВозможно, это изображение 3 человека, люди играют в футбол и текстВозможно, это изображение 1 человек и играет в бильярдВозможно, это изображение 10 человек, люди улыбаются и текст


« повернутися

Вхід для адміністратора