A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Новини

«Шаную воїнів, біжу за героїв України».

31.08.2024 року у міському парку м.Коростишева відбувся щорічний патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

08:24 02.09.2024

До КУ Коростишівський ІРЦ завітали зіркові гості:

28 серпня 2024 року до КУ Коростишівський ІРЦ завітали зіркові гості: програмний директор благодійної фундації « Люмос» Енріке Ресстой, директор БФ « Люмос - Молдова» Ірина Маланчук, директор БФ « Люмос-Болгарія» Бісер Спіров, директор БФ « Люмос-Украіна» Ярослав Лагута, Лариса Самсонова .

08:23 02.09.2024

Пліч о пліч в Карпатах

Команда "Орієнтир" Ліцею#5 імені Т.Г.Шевченка, призери Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч" зі спортивного орієнтування вирушили на заслужений відпочинок у Карпати.

08:20 02.09.2024

Ментальний відпочинок дітей

Завдяки активної участі відділу освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради в пілотному проєкті «Безпека в освітньому середовищі», який реалізується з ініціативи Міністерства освіти й науки України спільно з Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту за участю Міністерства Внутрішніх справ, за підтримки ЮНЕСКО та Всеукраїнської програми психологічного та ментального здоров’я,🧑‍🧑‍🧒‍🧒 185 дітей Коростишівської громади було направлено на оздоровлення та відпочинок до мальовничих Карпат в табори «Гірські пригоди», «Лісова Варта» та «iKids Camp». Це дасть можливість дітям відволіктися від війни, відновити сили, отримати безліч позитивних емоцій.

08:16 02.09.2024

День - молоді

11 серпня відбувся благодійний захід, приурочений святкуванню Дня молоді, організований молодіжною радою при відділі освіти, молоді та спорту. В рамках заходу було організовано локації майстер класів, фут корти та концертна програма , в якій взяли участь багато місцевих та запрошених колективів. Зокрема, гурт «Світ такий», Мілана Чмут, танцювальні колективи Miridans та Olympus Dance Club, Єва Рогальська, Анастасія та Марія Долгополові, Дмитро Гелевей, Анастасія Хмельова, група брейк-дансерів та Володар Чудес (найменша учасниця - Маргарита Зущик з акробатичним номером). Під час заходу було розіграно сертифікати, надані нашими партнерами (ігрова кімната Дракоша, студія дитячих свят Позитивіус, кафе Ніштячок, ресторан Хутор сіті, @sushi_vibe_korostyshiv, Аптека АВК Фарм , Анастасія Білошицька, Інга Сергіївна, Настя Барчук, Діана Галицька). Дякуємо Олексію Войналовичу, який надав кошти на подарунки для дітей-учасників концерту. В результаті заходу було зібрано 10500 гривень, які будуть передані до збору на дрони Stone Drone та волонтеру Зої Фльорко.

08:12 02.09.2024

Юні спортсмени Коростишівського Ліцею №5 здобули срібло на змаганнях зі спортивного орієнтування «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг».

#плічопліч: Юні спортсмени Коростишівського Ліцею №5 здобули срібло на змаганнях зі спортивного орієнтування «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг».

12:23 17.06.2024

Вхід для адміністратора