A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Новини

«Сертифікація – шлях до реалізації професійного потенціалу вчителя»

«Сертифікація – шлях до реалізації професійного потенціалу вчителя» - тема зустрічі, проведена Управлінням державної служби якості освіти в Житомирській області 10 січня 2024 року за участю заступника начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрія ДЕНИСОВЦЯ, заступника голови Житомирської обласної ради Володимира ШИРМИ, директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадія КУЗЬМЕНКА, представників органів управління освітою в громадах, директорів закладів освіти та сертифікованих педагогів.

15:16 10.01.2024

Новорічний забіг 2024

На початку 2024 року у нашій громаді був проведений спортивно-оздоровчий захід «Новорічний забіг». Цьогоріч змагання відбулись 06 січня в центрі нашого міста.

08:20 09.01.2024

ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ БЕЗПЕЧНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ТА ОБЛАДНАННЯ УКРИТТІВ

Звертаємо увагу, що відповідно до вимог безпеки освітнього середовища, укриття закладу дошкільної освіти розраховано лише на учасників освітнього процесу. В разі безпеки мешканці прилеглих будівель мають користуватися іншими укриттями. Батьки не можуть забрати дитину з укриття під час повітряної тривоги, а педагог, відповідно, не може відпустити дитину з

10:18 03.10.2023

урочистості до Дня працівників освіти

27 вересня 2023 року Житомирською районною військовою адміністрацією були проведені урочистості до Дня працівників освіти. Делегація Коростишівської громади також брала участь у даному заході.

12:01 28.09.2023

«Концепція системи забезпечення безпеки в закладах освіти»

На Житомирщині стартує пілотний проєкт в рамках реалізації «Концепції системи забезпечення безпеки в закладах освіти». Мета проєкту - зменшити негативні наслідки війни для психічного здоров'я українських дітей та доступу до освіти шляхом трансформації політики у сфері психологічного супроводу під час освітнього процесу та інфраструктурного оснащення. Проєкт розроблений завдяки підтримці ЮНЕСКО, Міністерства освіти і науки України у партнерстві з МВС та Фондом Президента з підтримки освіти, науки та спорту та за фінансової підтримки Уряду Японії; ґрунтується на досвіді ЮНЕСКО в галузі освіти в умовах надзвичайних ситуацій, технічній експертизі щодо зміцнення системи освіти. Також є частиною Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, яку очолює Олена ЗЕЛЕНСЬКА.

12:01 28.09.2023

День фізичної культури та спорту

У п’ятницю, 08 вересня, в залі засідань відділу освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради зібралися вчителі фізичної культури, керівники спортивних установ, секцій, гуртків, представники громадських організацій спортивного спрямування, спортсмени-школярі для відзначення Дня фізичної культури та спорту України.

17:19 11.09.2023

Відкриття класу безпеки

За сприяння відділу освіти, молоді та спорту, педагогічного та батьківського колективів ліцею #1 Коростишівської міської ради за участі начальника відділу освіти, молоді та спорту Ігоря Джаман та інспектора управління з надзвичайних ситуацій Віталія Носка відбулося відкриття КЛАСУ БЕЗПЕКИ! Захід у якому на тему «Безпека - це круто і життєвонеобхідно!» провела з учнями 2-А класу учитель Людмила Громська. Чотири різнофункціональні зони, достатня кількість наочності для різновікових груп дітей створять необхідні умови для опанування життєвоважливих правил та дій.

17:15 11.09.2023

Вхід для адміністратора