A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Новини

Ювілей Коростишівського ІРЦ

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та 5-річчя від дня створення в Коростишівському ІРЦ відбувся святковий захід, на який завітали привітати колектив, дітей, батьків заступник начальника обласної військової адміністрації Юрій Денисовець, заступник начальника департаменту освіти і науки облдержадміністрації Світлана Близнюк. До вітань долучилися міський голова Іван Кохан, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ігор Джаман, а також партнери установи- сільський голова Харитонівської сільської ради Зінаїда Зубленко, директор Центру ПМСД Інна Петренко, начальник служби у справах дітей міської ради Оксана Пількевич, спонсори.

09:09 02.06.2023

Коростишівська громада отримала шкільний автобус із Фінляндії 🚌🚍

З початку повномаштабного вторгнення російської федерації в громаді гостро постала проблема підвезення дітей та педагогів до місця навчання та роботи. Тому приємністю стала сьогоднішня подія - ліцей № 5 імені Т.Г.Шевченка отримав шкільний автобус.

09:04 02.06.2023

День захисту дітей у ЗДО

На жаль, День захисту дітей у 2023 році в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Але, попри це, навіть в час коли наша країна страждає від агресії окупантів, ми не повинні забувати про наших дітей, наше майбутнє, тих, заради кого ми боремося та прагнемо швидшої перемоги!

08:51 02.06.2023

День захисту дітей

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії.

08:47 02.06.2023

"Кубок Весни" Коростишівської громади

Після суботніх баталій (І тур Чемпіонату області) свято футболу продовжилося у неділю 14 травня. На стадіоні «Шахтар» були проведені фінальні змагання з футболу Коростишівіської громади «Кубок ВЕСНИ».

15:06 16.05.2023

Перший тур Чемпіонату області з футболу

На стадіоні «Шахтар» м. Коростишів 13.05.23р.відбувся перший тур Чемпіонату області з футболу. Коростишівська команда «Stone тown» приймала гостей з м.Любара - команду «Технофон». З початком футбольного сезону учасників змагань привітали міський голова Іван Кохан та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ігор Джаман. Вони побажали вдалого старту у цьому сезоні та перемог.

14:56 16.05.2023

Вхід для адміністратора