A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Новини

Серпнева конференція 2020

Традиційно кожен новий навчальний рік розпочинається серпневою конференцією педагогічних працівників, на якій підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, регіону.

16:24 31.08.2020

Серпневі зустрічі педагогів 2020

      25-26 серпня 2020 року методистами відділу освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради організовано проведення засідань методичних об’єднань вчителів закладів освіти громади. Традиційні серпневі зустрічі з педагогами, але не в зовсім традиційному форматі. Засідання проходили в міському парку та в облаштованих колективами закладів зонах для проведення занять на відкритому повітрі.

15:00 28.08.2020

Про проведення Конкурсу туристичної фотографії До Дня Туризму

Департамент культури, молоді та спорту облдержадміністрації, Житомирський обласний туристичний інформаційний центр оголошують відкритий обласний конкурс туристичної фотографії з нагоди Дня туризму. Участь у Фотоконкурсі безкоштовна. Прийом робіт триває з 22 червня 2020 року по 7 вересня 2020 року. Право взяти участь у Фотоконкурсі мають всі бажаючі. Фотоконкурс проводиться з метою популяризації туристичних об’єктів та історико-культурної спадщини, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності мешканців та гостей Житомирської області, сприяння налагодженню творчих зв’язків і обміну досвідом між фотографами, мандрівниками та ін. учасниками конкурсу, підтримка сучасних тенденцій і технологій у фотомистецтві, ілюстрація засобами сучасного фотомистецтва краси та атрактивності туристичної Житомирщини. З деталями участі можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Житомирського туристичного центру ЖОР та у Положенні до конкурсу туристичної фотографії з нагоди Дня Туризму .

12:34 09.07.2020

Робоча зустріч

Сьогодні 08 липня 2020 року відбулась робоча нарада директорів шкіл міста за участі заступника міського голови Лукомського М.Ю. з питання удосконалення системи організації харчування дітей.

12:07 08.07.2020

Вхід для адміністратора