A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Новини

«Доброї практики» в онлайн-режимі

15 березня учитель історії Коростишівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Карпушевська Валентина Миколаївна взяла участь у проведенні «Доброї практики» в онлайн-режимі, організованої Житомирським ОІППО. Зокрема, вона висвітлила питання «Організація діяльності учнів з документами на уроках історії». На цю зустріч запрошувалися учителі історії закладів ЗСО області. За посиланням приєдналися і учителі нашої територіальної громади.

11:06 15.03.2021

Онлайн-зустріч на тему: »Особливості ЗНО – 2021 з української мови та літератури»

03 березня керівник спільноти учителів української мови та літератури Тетяна Анатоліївна Кравчук провела онлайн-зустріч на тему: »Особливості ЗНО – 2021 з української мови та літератури», під час якої розкрито зміст та особливості тестових завдань, звернено увагу на відмінності між сертифікаційними роботами, на особливості завдань відкритої форми з короткою письмовою відповіддю.

11:02 03.03.2021

Навчання по Санітарному регламенту

18 лютого 2021 року спеціалістами Коростишівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Житомирській області проведено зустріч з керівниками закладів загальної середньої освіти та медичними працівниками закладів, на якій обговорювались нові вимоги санітарного законодавства, зокрема Санітарний регламент закладів загальної середньої освіти. Акцентувалася увага на нових правилах організації роботи з технічними засобами навчання, організації харчування( харчові продукти, які використовуються у закладах освіти) тощо.

09:17 19.02.2021

ОГОЛОШЕННЯ про результати конкурсного відбору на заміщення вакантної посади консультанта комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Коростишівської міської ради»

          11 лютого 2021 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади консультанта комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Коростишівської міської ради».

12:46 12.02.2021

Підсумки спортивного року - 2020

Фізкультура і спорт у житті Коростишівської громади посідає особливе місце. Перемоги наших спортсменів на змаганнях регіонального, республіканського та міжнародного рівня викликають у кожного з нас відчуття гордості.

10:56 04.02.2021

Онлайн –нарада з учителями суспільно – гуманітарного циклу «Професійний супровід діяльності педагога відповідно нормативних документів про освіту"

4 лютого 2021 р. консультантом Галиною  Сушицькою  проведено онлайн –нараду з учителями суспільно – гуманітарного циклу «Професійний супровід діяльності педагога відповідно нормативних документів про освіту», в ході якої зверталася увага на необхідності підвищення кваліфікації педагогічних працівників та їх професійного розвиту відповідно до державної політики в галузі освіти. Крім того, учасників наради було ознайомлено з метою, найважливішими напрямками та завданнями КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Коростишівської міської ради», алгоритмом дій щодо розробки індивідуального плану професійного розвитку педагога, а також розглянуто 8 кроків до успіху.

10:56 04.02.2021

Засідання круглого столу за участю заступника начальника управління державної служби якості освіти в Житомирській області

    Сьогодні у відділі освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради відбулося засідання круглого столу за участю заступника начальника управління державної служби якості освіти в Житомирській області Вдовенка Сергія Юрійовича. В ході зустрічі з керівниками закладів загальної середньої освіти першочергово обговорено питання добровільної сертифікації педагогічних працівників, реєстрація на участь в якій розпочалася 18 січня і триватиме до 31 січня. Обговорено також питання формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти.

09:42 22.01.2021

 ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади педагогічного працівника комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Коростишівської міської ради»

 ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади педагогічного працівника комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Коростишівської міської ради»

18:55 18.01.2021

Вхід для адміністратора