A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Новини

Лайфхак з теми «Використання Інтернет- ресурсів на уроках історії під час дистанційного навчання» для учителів суспільних дисциплін.

        29 квітня учитель історії Коростишівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Ганна Савєльєва  провела лайфхак з теми «Використання Інтернет- ресурсів на уроках історії під час дистанційного навчання» для учителів суспільних дисциплін. Зокрема, ознайомила з цілим рядом сайтів, які можна використати учителям при підготовці та проведенні уроків: Canva (можна робити презентації, графіки, анімації, робочі аркуші...); genial.ly (презентації, відео-презентації, ігри, лінії часу, інтерактивні зображення); WORDWALL – (різноманітні ігри і вікторини); Інтерактивний щоденник, розроблений Меморіальним центром Голокосту «Бабин яр»; власні сайти учителя про Голокост і Голодомор.

11:31 29.04.2021

Лайфхак "Використання Інтернет-ресурсів на уроках іноземних мов"

       23 квітня учитель Ліцею №9 імені Олега Ольжича Ірина Тосіч провела лайфхак "Використання Інтернет-ресурсів на уроках іноземних мов", в ході якого звернула увагу на те, як підвищити мотивацію учнів до вивчення іноземних мов, використовуючи ґаджети з навчальною метою. Крім того, поділилася з учителями цікавими інтернет-ресурсами, які використовує у своїй практичній діяльності для урізноманітнення традиційного уроку.

11:22 23.04.2021

Лайфхак «Mentimeter – цифровий інструмент для організації зворотного зв’язку» для учителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Коростишівської ТГ.

 15 квітня в режимі онлайн учитель Ліцею №9 ім. Олега Ольжича Олена Максімова провела лайфхак «Mentimeter – цифровий інструмент для організації зворотного зв’язку» для учителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Коростишівської ТГ.

11:16 15.04.2021

Завершилися збори на IOI

З 8-го по 13-те квітня проходили відбірково-тренувальні збори на Міжнародну олімпіаду з інформатики 2021.

09:09 14.04.2021

Державна служба якості освіти запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах

“Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива” – з таким слоганом Державна служба якості освіти запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи “Система забезпечення якості освіти”, яка впроваджується в рамках проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe). 

13:18 09.04.2021

онлайн майстер-клас з теми "STEAM in English Language Teaching" для учителів іноземної мови  закладів загальної середньої освіти Коростишівської ТГ.

08 квітня  учитель англійської мови ліцею № 9 ім. Олега Ольжича Ольга Славнич  провела онлайн майстер-клас з теми "STEAM in English Language Teaching" для учителів іноземної мови  закладів загальної середньої освіти Коростишівської ТГ.

11:09 08.04.2021

«Інноваційна діяльність педагогів у вимірі нових освітніх реалій» за підсумками ІІ етапу педвиставки «Освіта Житомирщини – 2021».

25 березня консультантом Галиною Сушицькою в онлайн-режимі проведено конференцію «Інноваційна діяльність педагогів у вимірі нових освітніх реалій» за підсумками ІІ етапу педвиставки «Освіта Житомирщини – 2021». У ній брали участь учителі ЗЗСО міста: Мельниченко О.М., Карпушевська В.М., Прищепа І.І. (Коростишівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1), Кондратюк Н.О.(ліцей №2 ім. Л.Х.Дарбіняна), Савєльєва Г.П. (Коростишівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3), Ломакова О.В., Добрянська Л.А. (ліцей №5 ім. Т.Г.Шевченка), Кучерук О.М., Неділько Н.А. (Ліцей №9 ім. Олега Ольжича). Вони представили свій досвід та інноваційні розробки, здобуті при реалізації завдань освітньої реформи.

11:25 25.03.2021

Вхід для адміністратора