A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Новини

Безпечні умови для виховання

Завершено ремонт протирадіаційного укриття закладку дошкільної освіти номер 13 Коростишівської міської ради

15:24 12.12.2022

першість міста з шахів присвячена Дню Збройних сил України

0 грудня 2022р. в шаховому клубі Будинку культури Коростишівської міської ради проведена відкриту першість міста з шахів присвячена Дню Збройних сил України. Загальне керівництво проведення змагань здійснювалось відділом освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради, безпосереднє керівництво проведення покладалося на суддівську колегію керівників гуртків з шахів Коростишівського ДЮКФП (головний суддя змагань - Кравченко Л.Г., секретар – Добрінецька С.Л.).

15:23 12.12.2022

Автомобіль для Вільнянського ліцею, хромбуки для педагогів Коростишівської громади

   На оперативній нараді освітян, що відбулася  у середу, 16 листопада, начальник відділу освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради Ігор Джаман урочисто передав директору Вільнянського ліцею Ігорю Газдюку у тимчасове користування автомобіль марки ГАЗ 2705 (на 12 місць).

13:02 18.11.2022

Семінар керівників освіти громад Житомирщини

     11 листопада 2022 року відбувся семінар керівників освіти громад  у стінах Житомирського Державного університету  ім. Івана Франка. На цій зустрічі  було підписано договір про співпрацю між відділом освіти, молоді та спорту та  одним з найкращих вузів України- ЖДУ. Договором передбачено спільне проведення науково-дослідних робіт, конференцій, семінарів, культурних, спортивних заходів,  підготовка підручників, навчально-методичної літератури. Крім того  університетом надається і в подальшому надаватиметься допомога школярам громади у підготовці до ЗНО, педагоги на базі цього закладу мають можливість пройти курси підвищення кваліфікації. А найголовніше – підготовка фахівців-педагогів для закладів освіти.

12:47 14.11.2022

Увага оголошення!

На виконання наказів  Департаменту освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації від 07.11.2022  № 135 «Про проведення І, ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми» та відділу освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради від 11.11.2022 року №150  «Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми», з метою підвищення професійного рівня і розвитку творчого потенціалу фахівців психологічної служби у системі освіти громади

12:37 11.11.2022

Безпечені умови для навчання

      В умовах воєнного стану дуже важливо, щоб діти мали можливість отримувати повноцінну освіту. Тому створення безпечних умов для усіх учасників освітнього процесу було пріоритетним завданням у підготовці закладів до нового навчального року. Міська рада максимально сприяла і в подальшому сприяє належному облаштуванні укриттів, спрямовуючи на це кошти з місцевого бюджету. На реалізацію даних цілей вже освоєно близько 3,5 млн. грн. Так у серпні місяці на усі заклади освіти спрямовано 300 тис. грн, що дало можливість придбати інвентар, обладнання для облаштування укриттів. Нині на завершальному етапі ремонтні роботи у протирадіаційних укриттях Коростишівському ЗДО №7 ( 530 тис. грн), Коростишівському ЗДО №13 (727 тис. грн), споруді цивільного захисту Коростишівського ЗДО №8 ( 400 тис. грн). Незабаром відновить роботу в очному режимі (декілька груп функціонуватимуть у звичному форматі) Коростишівський ЗДО №10. На облаштування укриття спрямовано 413 тис. грн. Тривають роботи у ліцеї №5 імені Т.Г.Шевченка по встановленню навісу над сховищем ( 266 тис. грн) та поточний ремонт у споруді ЦЗ ліцею №2 ім. Л.Х.Дарбіняна (400 тис. грн). Робота щодо покращення умов в укриттях продовжується. На черговій сесії розглядатиметься питання виділення коштів на ремонт укриттів ліцею №1 ( 370 тис. грн), ліцею №3 (200 тис. грн) та ліцею №9 ім.Олега Ольжича (350 тис. грн), на засоби охоронно-тривожної сигналізації у 4 закладах загальної середньої освіти сільської місцевості ( у міських школах та садочках встановлено раніше). Важливо, щоб укриття було зручним, безпечним, естетичним, а також обов’язково теплим. Тому сьогодні першочергово заклади освіти закуплюють електричні конвектори, на це з місцевого бюджету виділено 305 тис. грн. Наші партнери - фонд «Гуманітарний хаб «Житомир», дитячий фонд ООН UNICEF - також надають постійну благодійну допомогу для облаштування укриттів. Завдячуючи Міжнародному надзвичайному фонду допомоги дітям при ООН, який надав фінансову підтримку опорним закладам, ліцей №5 імені Т.Г.Шевченка облаштовує систему аварійного освітлення в укритті (що є зараз досить актуальним при постійних перебоях з електропостачанням в країні), аналогічна система живлення зроблена в ліцеї №2 ім.Л.Х.Дарбіняна. Завдяки коштам місцевого бюджету, громадським організаціям, небайдужим жителям укриття закладів освіти облаштовано належним чином і забезпечено усім необхідним: ємностями з питною водою, контейнерами для їжі, аптечками, аварійними світильниками тощо. Це дає можливість працювати

12:35 11.11.2022

Відкриття навчально - практичного центру

У рамках відкриття на базі Коростишівського професійного ліцею аграрного навчально-практичного центру начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко спільно із заступником Юрієм Денисовцем вручили частину ( а саме 50 ноутбуків) для педагогів громади у рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю». Також по 20 ноутбуків отримали викладачі Коростишівського аграрного ліцею, Коростишівського педагогічного фахового коледжу та учителі Коростишівської спеціальної школи.

15:29 09.11.2022

Майстер-клас з бадмінтону до Дня Молоді

У неділю, 14 серпня, у Коростишеві, на території спортивного майданчика Дон Боско, відбулося урочисте відкриття гри у бадмінтон, в рамках святкування Міжнародного дня молоді та спортивного марафону «Рух – це здорово!», покликаний підтримати дітей і молодь у воєнний період, за підтримки обласного Комітету фізкультури і спорту Міністерства освіти  і науки  та Житомирської обласної федерації  з бадмінтону.

09:01 16.08.2022

Молодіжна громадська рада з Днем молоді

У рамках Дня молоді молодіжною громадської радою при відділі освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради було підготовлено привітання для мешканців Коростишівської громади у вигляді святкової фотозони. та проведено показ фільму для усіх бажаючих. 

08:51 16.08.2022

табір «KidsCamp».

На базі Будинку дитячої творчості спільно з міською станцією юних техніків на основі програми «Успішний підліток 21 ст.», де наскрізною ниткою є профорієнтаційний напрям, 04 липня 2022 року розпочав свою роботу позашкільний табір «KidsCamp». Метою якого є розвиток та формування « SoftSkills» (м’яких навичок) для підтримки та адаптування дітей ВПО та відбудови України в майбутньому. Охоплено було близько 100 дітей .

15:08 05.07.2022

Вхід для адміністратора